Forest Tea samarbejder med RE-ZIP.

Med RE-ZIP kan den enkelte emballage bruges igen og igen. Vælg RE-ZIP for at skåne planeten for engangsemballage – du får til gengæld en rabatkode til vores webshop, når du returnerer den.

Hvad er RE-ZIP?


RE-ZIP er et cirkulært emballagekoncept, der gør det muligt for en webshop at tilbyde kunderne et genbrugeligt alternativ til engangsemballage.

RE-ZIP kan sendes med alle distributører, ganske som normalt, men til forskel fra traditionel emballage, kan RE-ZIPs returneres til os, så de kan bruges igen og igen.

Så snart kunden har returneret emballagen via RE-ZIP appen, udløser det en rabatkode som belønning. Rabatten udstedes af den pågældende webshop, og det er også her kunden kan bruge den ved næste handel. Dette øger genkøb.

Sådan bruger du RE-ZIP

1. Vælg RE-ZIP når du vælger fragtmetode, så pakker vi din ordre i emballage fra RE-ZIP.

2. Når du modtager din bestilling i RE-ZIP emballage, folder du efterfølgende emballagen sammen, så den er helt flad.

3. Download og brug RE-ZIP mobilappen til at finde dit nærmeste retursted. Når du er kommet frem, scannes emballagens QR-kode med din smartphone i RE-ZIP appen. Du er nu klar til at aflevere emballagen og modtage din rabatkode.

Gør en forskel med Re-Zip

RE-ZIPs cirkulære emballager er et opgør med brug og smid væk-kulturen. Miljøet bliver unødigt belastet hver gang emballager ryger i skraldespanden og der skal produceres nye. Derfor har RE-ZIP udviklet et cirkulært kredsløb, hvor emballagerne genbruges mange gange. Når vi genbruger, giver vi emballagerne et længere liv og vi sparer de ressourcer, der var gået til at producere noget nyt. 

 

​ 80 % reduceret CO2e-udledning

 89 % reduceret vandforbrug

 93 % reduceret træforbrug

Din planet takker dig

Det er dig, der gør RE-ZIP bedre end engangsemballage. Det er nemlig først når du returnerer RE-ZIP emballagen, vi kan bruge den igen, og det er det, der gør hele forskellen.

Ved at genbruge, sparer vi på nogle af jordens begrænsede ressourcer, fordi der ikke produceres nye emballager til hver eneste forsendelse.

Læs mere om RE-ZIP her

Partnere